19. 10. 2015 - AKC ČR pobočka Šumava Vás srdečně zve na seminář Zdraví a vitalita na talíři. Seminář se uskuteční dne 24. října 2015 od 9.00 do 13.00 v Plzni.
Ing. Zdeněk Hladík, člen představenstva AKC ČR, člen správní rady Společnosti pro výživu, manažer kulinářského centra Vitana, fanda a propagátor zdravých moderních trendů + kolektiv
Náplň:
- Chuť pokrmu = základ úspěchu
- Chutě a trendové výzvy
- Nutriční hodnota aneb zdraví bez kompromisů
- Vitalita = nový pohled na vhodný výběr surovin
- Kombinace surovin a jejich rozdělení na talíři
- Nové skupiny pokrmů na JL
Práce lektora bude snímána na plátno. Občerstvení zajištěno.
PLATBA PŘED ZAČÁTKEM SEMINÁŘE NA MÍSTĚ, PROSÍME O VČASNÝ PŘÍCHOD. DĚKUJEME.
Možno platit i fakturou, napište – připravíme a zašleme. Při nenaplnění kurzu 30 účastníků do 19. října může být kurz zrušen.
Závaznou přihlášku zašlete na: sumava@akc.cz, nebo na adresu pobočky AKC ČR, pobočka Šumava, M. Pítrová, Palackého 209/3, 342 01 Sušice a to do 19. října 2015!
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.