Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Časopis Apetit digitalizuje!

Časopis Apetit digitalizuje!

23. 10. 2015 - Apetit, čtenářsky nejoblíbenější časopis o gastronomii a životním stylu, přichází od listopadového čísla s novou digitální edicí. Vydavatelství Burda Praha, které Apetit vydává, rozšířil své digitální portfolio o další titul. Digitální edice časopisu Apetit bude ke stažení od dnešního dne.

Společnost Burda Praha se pro tento krok rozhodla, nejen z důvodu rozšíření obsahu pro své čtenáře - rozšířené fotogalerie, videa, více receptů, soutěže - ale také na základě stále rostoucí poptávky inzerentů na nové a netradiční reklamní plochy. Digitální verze časopisu nabídne inzerentům mnoho zajímavých možností jak zatraktivnit své stávající kampaně o nový obsah a jak dát prezentaci svých služeb nebo produktů zcela nový rozměr.

„Digitální verze časopisů jsou na vzestupu. Bylo by škoda, kdyby tak žádaný titul, jako je Apetit, neměl svou digitální platformu. Čtenáři mohou mít svůj časopis neustále po ruce, navíc v něm najdou řadu bonusů, které jim tištěná verze nabídnout nemůže,“ vysvětluje publisherka titulu Chiara Lucci.


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: petra.kopecka@burda.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz