29. 10 2015 - PRAHA - V sobotu 17. 10. se ve znojemském Městském divadle konal slavnosntí večer u příležitosti 17. mezinárodního festivalu gastronomie a životního stylu Znojemský hrozen. Časopis Apetit si z něj odnesl hned 3 prestižní ocenění.
Festival Znojemský hrozen každoročně nabízí přehlídku těch nejlepších rozhlasových a televizních pořadů, reklamních spotů o gastronomii a životním stylu a také řadu soutěží. Již potřetí se během festivalu udílela také ocenění za nejlepší kuchařské knihy a gastronomické časopisy.
Do soutěže se letos zapojilo celkem 12 časopisů a na 21 kuchařských knih. Apetit si na své konto připsal cenu za „Nejlepší surovinovou kuchařku“ a získal také 2. místo v kategorii „Kuchařská kniha roku 2015“ a „Gastročasopis roku 2015“.
„Znojemský hrozen je svým zaměřením zcela jedinečný festival. Svým záběrem navíc přesahuje hranice České republiky a všechna ocenění jsou mezinárodní. Co víc si mohl Apetit přát?“ říká spokojeně publisherka titulu Chiara Lucci.
V Edici Apetit a Apetit na cestách vyjde do konce roku 30 titulů, včetně rozšířeného vydání speciálu „Jak nakupovat a zpracovávat maso“. Apetit edice se díky svému širokému portfoliu řadí k nejrozsáhlejším kuchařským edicím na českém trhu.
Časopis Apetit, který je součástí portfolia vydavatelství BURDA Praha, spol. s r.o., je čtenářsky nejoblíbenější časopis o gastronomii a životním stylu.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.