Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Jak u nás zdomácněla káva

Jak u nás zdomácněla káva

2. 11. 2015 - V dnešní době popíjíme kávu zcela automaticky. Šálek kávy se pro většinu lidí stal samozřejmostí. Po kávě rádi sáhneme nejen ke snídani. Necháme se probouzet a rozmazlovat její vůní, která se line s oblíbeného šálku. Kofein příznivě nastimuluje naši nervovou soustavu a můžeme vyrazit do světa.

Chcete se dozvědět, jak a kdy se tento černý zázrak dostal do našich domácností?

Navštivte výstavu „Jak u nás zdomácněla káva“, která se koná 3. 11. – 27. 11. 2015 v Brtnici u Jihlavy.

Výstava bude zahájena vernisáží 3. 11. 2015 v 14:00 – 17:00 v Domě Valdštejnů v Brtnici.

Můžete se těšit na různé chutě a vůně kávy. Shlédnout poklady z kuchyní a půd - kávové mlýnky, kávové servisy a jiné drobnosti. Kochat se obrazy na téma Cesta kávového zrnka z plantáže do šálku. Pro nejmenší je připraven dětský koutek.

A u toho všeho máte možnost ochutnávat kávy nejen ty tekuté a zkusit si upražit vlastní kávu. Nejen pro dámy je připravena kosmetika s vůní kávy a využití kávy v kuchyni.

Na výstavu vás srdečně zvou Komunitní centrum pro rodinu Brtnice ve spolupráci s městem Brtnicí a SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo, s.r.o.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz