Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Konference Leaders in HORECA Summit. Manažeři hotelů, michelinští kuchaři i Zdeněk Pohlreich

Konference Leaders in HORECA Summit. Manažeři hotelů, michelinští kuchaři i Zdeněk Pohlreich

6. 11. 2015 - Leaders in HORECA Summit, pořádán společností International Business Council, se uskuteční v Praze ve dnech 26. a 27. listopadu 2015. Tato Mezinárodní konference se jako jediná svého druhu v oblasti Střední a Východní Evropy může pyšnit přítomností vice než 150 profesionálů z celého HORECA segmentu.

Příkladem lze uvézt viceprezidenty pro Food & Beverages z největších hotelových řetězců, kuchaře oceněné prestižními michelinskými hvězdami či majitele restauraci, kaváren a pekáren. Tato prestižní konference konající se po dva dny v luxusním prostředí pětihvězdičkového hotelu v Praze přivítá profesionály a známé osobnosti z oboru reprezentující vice než 30 zemi.

Leaders in HORECA se rychle stává jednou z nejprestižnějších akci v regionu. O tom také vypovídá udělená záštita od Ministerstva pro místní rozvoj ČR, které bude na konferenci reprezentovat sama ministryně Ing. Karla Šlechtová, která svých úvodním proslovem přivítá všechny účastníky první den při slavnostním zahájení. Dále je důležité jmenovat spolupráci s českou, polskou a švýcarskou Hospodářskou komorou, Svazem obchodu a cestovního ruchu, Balkánskou alianci hotelových asociaci, Asociaci hotelů a restaurací Lotyšska stejně jako s mnoha velvyslanectvími a mediálními partnery z celého světa.

02388-Jose_Avillez_-_Photo_Credit_Paulo_Barata_web.jpg

Obr. Jose Avilles - majitel restaurace Belcanto (dvě michelinské hvězdy)

Tato dvoudenní konference poskytne odborná fóra s možností nahlédnout do budoucích plánů na regionálním trhu, nových trendů a konceptu v HORECA segmentu. Můžeme očekávat vystoupeni řečníků  jako jsou například; viceprezident Food and Beverages pro Evropu - Simon Burdess z hotelového řetězce InterContinental, Philip Mahoney - viceprezident Food and Beverages za hotelový  řetězec Carlson Rezidor nebo jeden z nejznámějších českých kuchařů současnosti a mediální tvář Zdeněk Polreich či také jeden z nejlepších portugalských kuchařů a majitel restaurace Belcanto, která byla oceněna dvěmi michelinskými hvězdami, Jose Avilles a mnoho dalších.

Konference nabízí velice interaktivní program, kde všichni účastníci mají možnost být svědky diskuzí o aktuálních trendech v oboru od uznávaných profesionálu kteří patří do světové špičky. Celý dvoudenní program se bude konat v anglickém jazyce.


Více informací a možnost bezplatné registrace najdete na webových stránkách Summitu: www.horecacee.com a na telefonu +420 246 093 275.

Foto: Photo Credit Paulo Barata

02388-Horeca_summit_kolaz_web.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz