Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Anketa Mattoni Restaurace roku zase ukáže, který podnik v ČR je nejlepší

Anketa Mattoni Restaurace roku zase ukáže, který podnik v ČR je nejlepší

9. 11. 2015 - Ty nejlepší podniky tak, jak je vidí jejich skuteční hosté. Mattoni Restaurace roku je unikátní výběr nejlepších českých restaurací, založený výhradně na ověřené zpětné vazbě lidí, kteří podniky opravdu navštívili.

Hlasování pořádá největší český gastronomický průvodce RESTU a minerální voda Mattoni. Na gurmánském kolbišti se tak v roce 2015 utkalo přes 4600 podniků, které soupeři-ly nejen o titul té nejlepší restaurace v ČR. Slavnostní vyhlášení výsledků proběhne 19. listopadu.

Polovina listopadu přinese české gastronomické scéně žebříček top stovky restaurací v ČR, ale také v jednotlivých krajích. Gurmáni se dozvědí, kterou kuchyni vede nejzkušenější šéfkuchař, kdo se od loňska nejvíc zlepšil, kde nejlépe funguje obsluha nebo kde se hosté cítí nejlépe. Své kulinářské zážitky mohli hosté sdělit světu skrz portál nebo mobilní aplikaci RESTU, kde si zarezervovali místo v restauraci a po návštěvě ji ohodnotili. Zapojit se tak mohl opravdu kdokoli, kdo si v v průběhu roku zarezervoval místo ve vybrané restauraci nebo v ní provedl check-in pomocí nové funkce v aplikaci RESTU. Letos tak RESTU sesbíralo téměř 70 000 hodnocení, což je dvakrát tolik, než loni.

02391-Vyhlaseni_La_Finestra_in_Cucina.jpg

Obr. foto z loňského vyhlášení výsledků

Právě recenze skutečných hostů odlišují tuto veřejnou anketu od podobných českých žebříčků, které vznikají na základě názorů jen několika odborníků. “Naše anketa je hlavně o lidech a jejich opravdových zážitcích. Chceme dát návštěvníkům prostor a zároveň restauracím impuls ke zlepšení i příklady k následování. Vypíchnout ta nejlepší místa a jejich dobrou práci, protože si to tihle restauratéři i celá česká gastronomická scéna zaslouží. RESTU chce být spolehlivým průvodcem po restauracích pro jejich hosty a užitečným zrcadlem pro majitele a k tomu není lepší cesty, než recenze a zážitky těch, co už v nich byli před vámi,“ zdůrazňuje Pavel Suchánek.

Do ankety Restaurace roku 2015 byla zařazena každá restaurace, která přes portál RESTU akceptuje rezervace a sbírá tak ověřená hodnocení.

Text a foto: viktorie.sonnkova@image-cz.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz