14. 11. 2015 - Aktuální témata, sdílení zkušeností, setkání s kolegy a navázání nových kontaktů, Galavečeře se slavnostním ceremoniálem udílení Výročních cen. Toto jsou 4 hlavní důvody, proč byste si neměli nechat ujít 10. Konferenci AHR ČR ve dnech 19. – 20. listopadu v Clarion Congress Hotel Ostrava.
Naše pozvání přijala řada zajímavých osobností a odborníků od nás i ze zahraničí. Letošní program se věnuje především tématům zaměřených na zákazníka, marketing a leadership. Aktuální legislativní otázky spolu se vzdělávacími tématy jsme zařadili do několika workshopů. Věříme proto, že každý z širokého spektra účastníků si z nabídky programu vybere.
CO SE NA KONFERENCI DOZVÍTE?
Marco Nussbaum, CEO společnosti Prizeotel
Marco věnuje veškerý svůj čas každodennímu provozování a rozšiřování značky designových hotelů „prizeotel“. Nyní značka prizeotel směřuje k naplnění svojí proklamované vize stát se tím nejnekonvenčnějším řetězcem nízkorozpočtových designových hotelů a vedoucím hráčem na poli kvality aktuálně působícím na německém trhu - Výzvy hoteliérů v on-line světě
Martin Saitz, European Leadership & Academic Institute
Martin Saitz prosadil značku BMW jako číslo jedna mezi luxusními vozy co se týče počtu prodaných vozů, spokojenosti zákazníku, a povědomí o značce a image. Podařilo se mu provést mnoho změn v BMW, které měly za následek vytvoření vysoce motivovaného, loajálního, kreativního, inovativního managementu a zaměstnanců - Myslete a jednejte strategicky
Franco Luise, šéfkuchař hotelu Hilton Prague
Mým posláním bude stavět na skvělé kulinářské reputaci hotelu Hilton Prague, který provozuje pět restaurací a barů i rozsáhlé banketní oddělení a zaměřím se především na zavádění nejnovějších světových kulinářských trendů. - Víte jak dosáhnout úspěchu?
Johan Cheikh, Practical Coaching
Johan je specialistou na prodej & řídící dovednosti se zkušenosti v oblasti managementu získané ve střední Evropě, Asii & na Středním východě . Nabízí vysoce praktický přístup poskytující jasná a účinná řešení výzev, jež před Vámi v oblasti řízení stojí. Jeho perspektivy Vám umožní maximálně využít potenciál Vašich zkušeností. - Jak by si Generace X mohla poopravit mínění o Generaci Y
Pavel Suchánek, CEO Restu
Pavel Suchánek pracuje ve společnosti RESTU, kterou založil. Majitelům restaurací velmi rád říká: „Internet je náš problém, vy se soustřeďte na přípravu jídla a obsluhu svých hostů.“ - Jak pracovat s hosty, když nesedí ve vaší restauraci
DR. ROB DAVIDSON, GM společnosti MICE Knowledge
Rob Davidson zastupuje společnost MICE Knowledge. Za posledních 5 let byl zařazen do Conference & Incentive Travel časopisu "Power 50" - 50 nejvlivnějších osobností v konferenčním průmyslu ve Velké Británii.Posledních 10 let jsem se zaměřil na zkoumání chutí a preferencí Generace Y a podělím se s Vámi o své závěry. Prezentace pro Vás bude zajímavá, pokud provozujete jakýkoliv pohostinský podnik v České republice - Generace Y jako zákazník - co od vás očekává?
DOPROVODNÝ PROGRAM A GALAVEČEŘE. KDO BUDE DRŽITEL VÝROČNÍCH OCENĚNÍ?
Kromě odborného přínosu celé akce je konference ideální příležitostí k setkání s kolegy a navázání nových kontaktů. Připravili jsme pro Vás v industriálních prostorech U6 areálu Světě techniky v Dolních Vítkovicích. Konference bude zakončena Galavečerem, slavnostní menu připravuje tým šéfkuchaře Otto Kokoszynskeho. Společně se můžeme těšit na módní přehlídku večerních šatů návrhářky Sandry Markové a doprovodný program v podobě akrobaticko-tanečního vystoupení skupiny Vertigo. Slavnostní ceremoniál udílení Výročních cen AHR ČR bude závěrečnou tečkou 10. Konference AHR ČR.
Více na www.konference2015.ahrcr.cz
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.