Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

PLZEŇSKÝ PRAZDROJ JE TOP ODPOVĚDNÁ FIRMA 2015

PLZEŇSKÝ PRAZDROJ JE TOP ODPOVĚDNÁ FIRMA 2015

20. 11. 2015 - Informování veřejnosti o postoji k trvale udržitelnému podnikání a otevřená komunikace dosažených výsledků patří k základním principům firemní odpovědnosti. Za svou strategii trvale udržitelného rozvoje Plzeňský Prazdroj získal ocenění od platformy Byznys pro společnost včetně vítězství soutěže TOP odpovědná firma 2015.

Z aktuální Zprávy o trvale udržitelném rozvoji Plzeňského Prazdroje např.:

Díky úsporným technologiím a úsilí zaměstnanců se Plzeňskému Prazdroji daří neustále snižovat spotřebu vody na výrobu piva, od roku 2010 je to o celých 33 %.

Od roku 2011 pivovar Radegast kompostuje odpadní etikety, díky tomu se druhotně využilo přes 1 000 tun odpadních etiket a ušetřilo se přes 700 000 Kč.

100 % značek Plzeňského Prazdroje podléhá pravidlům odpovědné prezentace alkoholu.

100 % etiket a spotřebitelských obalů nese odpovědnostní sdělení.

Plzeňský Prazdroj dále rozvíjí programy na podporu komunit typu Prazdroj lidem nebo preventivní projekty jako Respektuj 18 či Promile INFO.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz