Štamgast & Gurmán

Vzdělávací seminář Vůně středomoří

Vzdělávací seminář Vůně středomoří

23. 11. 2015 - Asociace kuchařů a cukrářů ČR – pobočka Severní Morava a Slezsko pořádá vzdělávací seminář na téma „Vůně středomoří“. Seminář se bude konat v Integrované střední škole – Centrum odborné přípravy a Jazykové škole s právem státní jazykové zkoušky Valašské Meziříčí.

VZDĚLÁVACÍ SEMINÁŘ NA TÉMA „VŮNĚ STŘEDOMOŘÍ“

Kdy: 10. 12. 2015

Kde: Integrovaná střední škola – Centrum odborné přípravy a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Valašské Meziříčí

Cena pro členy AKC ČR – 1.000 Kč

Cena pro nečleny AKC ČR – 1.500 Kč

Junior oboru gastronomie do 18 let - 800 Kč

V ceně semináře je zahrnuta účast na semináři, ochutnávka, certifikát.

Lektorem semináře je Petr Erin Kováč, finalista soutěže Kuchař roku 2015/2016, Executiv chef restaurace Potrefená Husa Brno.

Program

Faraona al forno ( perlička s pancetou, máslem a bylinkami )

Coniglio Porchetato ( roládka z králíka se šalvějí a fenyklem)

Carpacio di Branzino ( carpacio z mořského vlka )

Risotto con funghi ( hřibové rizoto)

Netradiční suroviny a jejich zpracování

Základy francouzské kuchyně

Bylinky a jejich použití v gastronomii

Informace

Termín semináře: 10. 12. 2015

Dopolední část semináře: 9 - 13 hod, odpolední část semináře: 15 – 19 hod

 

Přihlášky zasílejte  do 8. 12. 2015   na e-mailovou adresu: mpaprstkarova@isscopvm.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz