23. 11. 2015 - Asociace kuchařů a cukrářů ČR – pobočka Severní Morava a Slezsko pořádá vzdělávací seminář na téma „Vůně středomoří“. Seminář se bude konat v Integrované střední škole – Centrum odborné přípravy a Jazykové škole s právem státní jazykové zkoušky Valašské Meziříčí.
VZDĚLÁVACÍ SEMINÁŘ NA TÉMA „VŮNĚ STŘEDOMOŘÍ“
Kdy: 10. 12. 2015
Kde: Integrovaná střední škola – Centrum odborné přípravy a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Valašské Meziříčí
Cena pro členy AKC ČR – 1.000 Kč
Cena pro nečleny AKC ČR – 1.500 Kč
Junior oboru gastronomie do 18 let - 800 Kč
V ceně semináře je zahrnuta účast na semináři, ochutnávka, certifikát.
Lektorem semináře je Petr Erin Kováč, finalista soutěže Kuchař roku 2015/2016, Executiv chef restaurace Potrefená Husa Brno.
Faraona al forno ( perlička s pancetou, máslem a bylinkami )
Coniglio Porchetato ( roládka z králíka se šalvějí a fenyklem)
Carpacio di Branzino ( carpacio z mořského vlka )
Risotto con funghi ( hřibové rizoto)
Netradiční suroviny a jejich zpracování
Základy francouzské kuchyně
Bylinky a jejich použití v gastronomii
Termín semináře: 10. 12. 2015
Dopolední část semináře: 9 - 13 hod, odpolední část semináře: 15 – 19 hod
Přihlášky zasílejte do 8. 12. 2015 na e-mailovou adresu: mpaprstkarova@isscopvm.cz
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.