24. 11. 2015 - Asociace hotelů a restaurací České republiky 20. listopadu 2015 v prostorách CLARION CONGRESS HOTELU v Ostravě, ocenila odborníky, kteří svými úspěchy a špičkovou úrovní služeb přispívají k dobrému jménu hotelnictví a gastronomie.
Výroční ceny byly uděleny závěrem 10. konference AHR ČR.
Kompletní seznam nominovaných je k dispozici na http://www.cenyahr.cz/predstaveni-kandidatu-2015/ Na uvedeném odkazu se můžete seznámit s profily všech nominovaných.
Hoteliér roku (řetězcové hotely) Ing. Miroslav Bukva - Clarion Congress Hotel Prague
Hoteliér roku (nezávislé hotely) Ing. Karel Rada - Hotel Horizont, Pec pod Sněžkou
Restauratér roku (hotelové restaurace) JUDr. Zdeněk Sedmera - Best Western Premier Hotel International Brno
Restauratér roku (samostatné restaurace) Jiří Král - Aureole Fusion Restaurant & Lounge, Praha
Mladý manažer roku Livia Abdul - Mercure Ostrava Center Hotel
Penzion roku Penzion U Hrádku, Znojmo
Škola roku Vysoká škola ekonomická v Praze – Katedra cestovního ruchu
Nejlepší studentská práce v oblasti hotelnictví, gastronomie a cestovního ruchu roku 2015 Bc. Nikola Vorlová, VŠO Praha
Odpovědný hotel roku Ing. Tomáš Startl - Hotel Perla Prague
Mimořádné ocenění za přínos architektuře, hotelovému designu a podporu dobrého jména České republiky obdržela Ing. architektka Eva Jiřičná, CBE.
AHR ČR udělila cenu JUDr. Vladimíra Štětiny Pavlu Brdičkovi za celoživotní přínos českému hotelnictví a gastronomii.
Text a foto: AHR ČR
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.