Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Adventní dílna v Pivovarském muzeu pro vaši vánoční inspiraci

24. 11. 2015 - HANUŠOVICE - Atmosféru starých časů připomene adventní dílna, která se uskuteční tuto sobotu v Pivovarském muzeu. Připomene doby, kdy si lidé připravovali Vánoce v klidu, pohodě a vzájemné sounáležitosti.

Většinou se s přípravami začínalo 1. adventní neděli a lidé si vypomáhali navzájem. Očekávání Vánoc se neobešlo ani bez ruční výroby vánočních ozdob pro zkrášlení obydlí.Staré zvyky si nyní můžete připomenout v adventní dílně, kterou v sobotu od 15 hodin otevře pivovar Holba a občanské sdružení K2 Hynčice.

Nabídne ukázky ruční výroby nejoblíbenějších vánočních dekorací a pomůže s jejich výrobou. Každý, kdo chce mít Vánoce podle vlastní fantazie, si odtud může odnést svůj ručně vyrobený svícen, vánoční věnec, symbolického anděla nebo další dekorace, které k Vánocům patří.

Návštěva adventní dílny je ideální příležitost také pro získání inspirace a především pro vzájemná setkání v příjemném, stylovém prostředí Pivovarského muzea. Dílna bude přístupná do 18 hodin za poplatek 30 Kč na osobu, jehož součástí je i materiál, potřebný k výrobě ozdob a dekorací.

 

Text: matulova@ipublicity.eu

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz