Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zlín Design Market. Přehlídka mladých designérských talentů

Zlín Design Market. Přehlídka mladých designérských talentů

25. 11. 2015 - ZLÍN - Ve dnech 28. a 29. listopadu se uskuteční v prostorách zlínského zámku unikátní akce spojená s přehlídkou autorské tvorby mladých designérských talentů. Netradiční designerské setkání se letos představí pod novým názvem Zlín Design Market, který lépe vystihuje podstatu netradičního designerského setkání, a přinese veřejnosti možnost nakoupit v předvánočním období originální dárky.

Loňský premiérový ročník přilákal svým pestrým programem přes 2 500 návštěvníků. I letos tak bude designérské setkání založeno na obdobné koncepci. Vystaveny budou designérské počiny začínajících i již známých designérů a designérských značek. Lidé si mohou zakoupit umělecké předměty z mnoha oblastí jako například móda, doplňky, šperky, grafika apod. „Akce se uskuteční v předvánočním období, a proto bychom lidem rádi nabídli možnost, kde zakoupit neotřelé vánoční dárky a zároveň se seznámit se současnou tvorbou nadějných zlínských designérů,“ vysvětluje Miroslava Kupčíková, zástupce organizátora akce. V rámci doprovodného programu proběhnou také workshopy, přednášky, výstavy a komentované prohlídky a nově i atraktivní módní přehlídka.

02414-ZDM_04.jpg

Akce je součástí projektu Zlín Design, který vznikl pod záštitou obecně prospěšné společnosti Zlínský zámek a jeho cílem je umožnit mladým a nadějným tvůrcům prezentovat a propagovat své designérské originály. Zároveň však nabízí prostor renomovaným designérským značkám, které v mnohém inspirují a motivují začínající tvůrce i návštěvníky z řad široké veřejnosti. Zlín Design Market tak představuje akci, díky níž se organizátoři snaží o návrat ke kořenům zlínského designu a k odkazu na tradici města Zlína jako města designu.

02414-ZDM_01.jpg

02414-ZDM_07.jpg

Text a foto: martykanova@zlinskyzamek.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz