Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Mikulášská sobota ve Velkých Karlovicích

Mikulášská sobota ve Velkých Karlovicích

1. 12. 2011 - VELKÉ KARLOVICE - Mikulášský dárek pro děti i dospělé připravil s předstihem, na sobotu 3. října, resort Valachy ve Velkých Karlovicích.

Dospělí návštěvníci si mohou zajít na další Saunovou noc v relaxačním centru Wellness Horal. „Zváni jsou všichni milovníci nevšedních zážitků. Obvykle míváme otevřeno do 22 hodin, v sobotu ale mohou návštěvníci za zvýhodněné vstupné zůstat až do půlnoci. Užijí si romantickou atmosféru koupání v termálních bazénech a relaxace v saunovém světě za svitu svíček,“ uvedl ředitel Wellness Horal Martin Pařízek.
Pro návštěvníky bude připraven také pitný režim či mísy s ovocem k občerstvení. S přítomnými pracovníky Wellness Horal mohou konzultovat zásady správného saunování a zúčastnit se saunovacích ceremoniálů. Tato novinka v nabídce Wellness Horal si již získala značnou oblibu. K ceremoniálům se používají nejrůznější produkty k potírání těla, například med, sůl či jogurt.
Saunová noc se koná každou první sobotu měsíci. V souvislosti s ní bude také prodloužena otevírací doba Valašské hospůdky a Sport baru v hotelu Horal, vařit se bude mimořádně až do půlnoci. V Cocktail baru Spa hotelu Lanterna se ve stejný den až do pozdních nočních hodin koná Mikulášská párty. Kdo přijde v kostýmu, dostane drink zdarma.

Další zajímavá akce bude připravena v sobotu 3. prosince pro děti v hotelu Galik, kde se uskuteční Mikulášská nadílka. V 15 hodin začne zábavné odpoledne, jehož součástí je kouzelnický program, zdobení perníčků, hry s čerty, diskotéka nebo soutěž o nejlepší masku čertíka a anděla. Děti, které byly celý rok hodné, se také mohou těšit na dárkový balíček.

Lidé mohou sobotní výlet do Velkých Karlovic spojit také s návštěvou Zvonice Soláň. V sobotu 3. prosince v 15 hodin tam bude zahájena výstava obrazů Ivana Jandory nazvaná Obrazy z rodného kraje. Současně se bude až do 16. ledna konat i vánoční výstava svíček Unipar z Rožnova. Při vernisáži zahraje skupina Dareband.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz