Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Tip na dárek. Originální české kuchařky

Tip na dárek. Originální české kuchařky

8. 12. 2015 - Nové inspirace, návody a recepty pro všechny, kteří rádi vaří. To všechno najdete v originálních českých kuchařkách, které se tak mohou stát i zajímavým vánočním dárkem.

Láskominy Denisy Bartošové – Jedlé i kreativní dárky a skvělé recepty na celý rok

Darujte s láskou svým blízkým Láskominy Denisy Bartošové!  Díky ozdobné mašli se již nebudete muset starat o další balení.

 

Kuchařka první republiky, Jitka Rákosníková, Eva Všetíčková

Kuchařka přináší to nejlepší z gastronomické tradice naší země. Kniha je rozdělena do dvou základních částí. V jedné se seznámíte s klasickou měšťanskou kuchyní tak, jak ji ve svých kuchařských knihách zachytili nejlepší autoři doby – Marie Janků-Sandtnerová, Anuše Kejřová, Iška Posnerová či Vilém Vrabec. V této části najdete také stránky, věnované kuchyni tehdejších filmových hvězd a speciality tehdejších slavných lahůdkářství, hotelů a restaurací.

02428-Obalka_Kucharka_prvni_republiky_web.jpg

 

Květinová kuchařka – Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdoben,  Jana Vlková

Objevte nové chutě a vůně prostřednictvím jedinečných receptů s jedlým kvítím a býlím, které váš talíř promění v malířské plátno plné lákavých barev a tvarů.Sběr květů bude díky věrným ilustracím herbáře, který je spolu s receptovou částí přehledně rozdělen do čtyř ročních období kytkožrouta, procházkou nejen růžovým sadem.

02428-Obalka_mensi_Kvetinova_kucharka_web.jpg

 

Vaříme s dětmi pro děti – Vaření pro děti od tří do deseti let, Petra Novotná

Tato kuchařka je skvělou inspirací pro všechny maminky, které rády vaří svým dětem originální, chutná a zdravá jídla, a také pro všechny ty, které rády tráví čas s dětmi v kuchyni a krůček po krůčku je učí, jak zacházet s vařečkou a dalším náčiním. Petra Novotná, grafička, fotografka, ale hlavně máma, připravila společně se svými malými dětmi kuchařku plnou krásných jídel, která budou chutnat dětem i vám. Takových jídel, na nichž děti projeví svou kreativitu a další dovednosti. Petra chce maminkám ukázat, že není třeba být přehnaně ve stresu z toho, co děti dostávají na stůl, naopak! I v kuchyni je třeba si to s těmi nejmenším i patřičně užít!

02428-Varime_s_detmi_pro_deti_obalka_web.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz