Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Becherovka Original získala zlato v Londýně

Becherovka Original získala zlato v Londýně

9. 12. 2015 - radiční český bylinný likér, Becherovka Original, slaví další úspěch v zahraničí. Sbírku významných mezinárodních ocenění rozšiřuje o zlatou medaili z osmého ročníku soutěže Spirits Masters v Londýně.

Rozhodla o tom porota nezávislých hodnotitelů. Už letos v květnu získala Becherovka bronz v San Franciscu, před rokem pak byla ve stejné soutěži oceněna stříbrem. V kategorii hořkých likérů v soutěži The Global Spirits Masters získala Becherovka Original zlatou medaili, a uspěla tak v konkurenci desítek dalších značek. Vloni si ze stejné soutěže přitom Becherovka odnášela medaili stříbrnou.

"Mezinárodní ocenění potvrzují jedinečnost, řemeslnou kvalitu a nadčasovou chuť Becherovky, která se nezměnila od roku 1807, a jsou také důkazem její vzrůstající obliby u stále většího množství milovníků kvalitních likérů po celém světě,"vysvětlil Filip Větrovský, brand manažer značky Becherovka Original.

Likéry hodnotil panel porotců složený z odborníků v oblasti mixologie, vlastníků restaurací, hotelů a barů či novinářů.

Spirits Masters, kterou pořádá britský časopis The Spirits Business, patří k jedné z nejuznávanějších degustačních soutěží na světě.

Zdroj: Lukáš Jungbauer

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz