Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Evropské odvětví pohostinství spouští kampaň: „Book Direct“

Evropské odvětví pohostinství spouští kampaň: „Book Direct“

16. 12. 2015 - Asociace hotelů a restaurací ČR společně s ostatními hotelovými asociacemi EU dnes zahájily kampaň „Book Direct – Rezervujte přímo“.

Hoteliéři a restauratéři v Německu, Polsku, Švédsku, Turecku, Lotyšsku, Norsku, Francii, Itálii, Španělsku, České republice, Finsku, Estonsku, Maďarsku a Dánsku jednotně začali prezentovat stejné vizuály na podporu povědomí o možnosti přímých rezervací. Jedná se o kampaň, ke které se může dobrovolně připojit jakýkoliv hoteliér, restauratér či podnikatel v sektoru cestovního ruchu. Evropské odvětví pohostinství si uvědomuje, že existuje několik způsobů, jak si při cestování zorganizovat a zarezervovat ubytovací či jiné služby. Každý z distribučních a rezervačních kanálů má svoje výhody a přínosy jak pro spotřebitele, tak i pro poskytovatele služeb, proto jejich různorodost rozšiřuje možnosti rozhodování spotřebitelů i obchodní příležitosti poskytovatelů.

Za kampaní nestojí žádná rezervační platforma. Koncept této iniciativy spočívá v poukázání na možnost „Rezervovat přímo“ a v následném probuzení zvědavosti zákazníků. Pokud se zákazník rozhodne provést PŘÍMOU REZERVACI, bude mít vždy výhodu okamžitého a přímého kontaktu s poskytovatelem služeb. Díky tomuto přímému kontaktu mohou být všechny specifické a osobní požadavky projednány přímo, důvěrně a efektivně, a může na ně rovněž být takto reagováno. Takový přímý vztah napomáhá bližšímu a důvěrnějšímu sepětí mezi poskytovatelem služby a hostem, podobně jako je tomu i ve všech ostatních oblastech života. Přímý kontakt také hostům umožní získávat z první ruky informace týkající se např. dostupnosti kapacit, specifických požadavků a případných aktuálních speciálních nabídek, služeb či podmínek.

„Věříme, že také čeští hoteliéři se přidají k této společné aktivitě, jejímž cílem je zajistit co největší objem realizovaných rezervací přes vlastní komunikační cesty a tím snížit distribuční náklady. Zároveň tato kampaň dává hoteliérům jedinečnou šanci poskytnout zákazníkovi individuální přístup a nabídnout něco navíc, co by přes zprostředkovatele ubytování nezískal,“ uvedl ke kampani prezident AHR ČR, Václav Stárek.

PŘÍMOU REZERVACI lze provést několika způsoby. Různé možnosti navázání kontaktu jsou uváděny na vlastních internetových stránkách poskytovatelů i v dalších komunikačních materiálech. Každý si tak může vybrat způsob, který nejlépe vyhovuje jeho potřebám, buďto formou přímé verbální komunikace po telefonu, přímého kontaktu prostřednictvím elektronické pošty či internetových stránek samotného zařízení, nebo formou osobního kontaktu.

Všichni hoteliéři, restauratéři a další zainteresovaní podnikatelé, kteří se chtějí zapojit do kampaně, si mohou zdarma stáhnout logo kampaně z internetových stránek www.hotrec.eu/bookdirect

Zdroj: Miluše Jaklová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz