Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Finále soutěže mladých odborníků v gastronomii se blíží!

Finále soutěže mladých odborníků v gastronomii se blíží!

28. 12. 2015 - Asociace kuchařů a cukrářů pobočka Brno ve spolupráci se společností Veletrhy Brno, a.s. pořádá ve dnech 14. - 16. ledna 22. ročník finále soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie – Mezinárodní mistrovství České republiky GASTRO JUNIOR BRNO 2016 – BIDVEST CUP.

Soutěž se koná pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR, senátora parlamentu Ing. Stanislava Juránka, primátora statutárního města Brna Ing. Petra Vokřála a kontinentálního ředitele WACS pro Střední Evropu - prezidenta AKC ČR Bc. Miroslava Kubece, jako odborný program GO mezinárodního veletrhu průmyslu cestovního ruchu a REGIONTOUR mezinárodního veletrhu turistických možností v regionech na brněnském výstavišti v pavilonu P ve dnech 14. - 16. ledna 2016.

02457-Jednohubky_JuniorGastro_foto_M.Kuliskova_IMG_0895_webn.jpg

Soutěž GASTRO JUNIOR BRNO 2016 – BIDVEST CUP je určená pro studenty oborů kuchař, cukrář a číšník. Své síly zde změří téměř 100 soutěžících. Jednotlivé soutěžní disciplíny v uvedených oborech budou hodnotit odborné poroty složené z mezinárodně certifikovaných komisařů podle regulí WACS a zároveň z předních odborníků gastronomie. Je připraveno mnoho ocenění a cen pro nejúspěšnější účastníky. Soutěž i letos přinese změny jak pro soutěžící, tak pro diváky.

Pro tento ročník připravujeme sérii přednášek především pro zájemce o dobré jídlo. S názvem „Jídlo je věda a věda je jídlo“. Chceme, aby návštěvníci načerpali nejen inspiraci, ale i získali více informací o potravinách.

Cílem mezinárodní soutěže je podpora studentů gastronomických oborů, získávání poznatků a zkušeností navzájem mezi sebou i odborníky. Soutěž studentům může poskytnout informace, kontakty a nastartovat úspěšnou kariéru. Vítězové v oboru kuchař, cukrář nově získají členství na rok 2016 v AKC ČR - Junior klubu.

Zdroj: AKC ČR pobočka Brno, foto: M. Kulíšková

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz