Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

CARVING. Přímka kouzlí z ovoce a zeleniny

CARVING. Přímka kouzlí z ovoce a zeleniny

5. 1. 2016 - ZNOJMO - SOU a SOŠ Přímětická ve Znojmě žije CARVINGEM. Carving pochází z oblasti Asie. Mistry tohoto umění jsou obyvatelé Číny, Thajska, Japonska. Chcete-li se také takovými mistry stát, přihlaste se na kurz pro začátečníky.

Kurz se uskuteční ve dnech 21. 6. - 22. 6. 2016 pod vedením Luďka Procházky, vítěze Světové kuchařské olympiády IKA v kategorii kuchařské artistiky, držitele pěti zlatých medailí ze světových kuchařských výstav. Je autorem odborných publikací pro Carving, sám se podílí na vývoji nářadí pro vyřezávání.

Přesně takovými mistry se stali i žáci Přímětické, kteří tento kurz absolvovali v minulém roce. Někteří se tomuto směru věnují dodnes...

02461-Znojmo-2015_(13)_result_ctyri.jpg

Co vám tedy kurz může nabídnout? Pomůže vám rozšířit gastronomické obzory, získat nové praktické dovednosti, které můžete využít jak na školních akcích či rodinných oslavách, nebo si můžete vyřezávat jen tak pro radost. Po ukončení tohoto kurzu získá každý účastník ÚČASTNICKÝ LIST, případně certifikát Carvigové akademie.

02461-Znojmo-2015_(12)_result_holka.jpg

Zdroj text a foto: Věra Kuchařová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz