Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Listování s Lukášem Hejlíkem aneb Zavřete tablety a pojďte si číst!

Listování s Lukášem Hejlíkem aneb Zavřete tablety a pojďte si číst!

19. 1. 2016 – HANUŠOVICE - Ve stylové atmosféře Pivovarského muzea si můžete v pátek 22. ledna od 16 hodin listovat zajímavým příběhem „Kde se touláš, Bernadetto!“ Jeho vtipný děj si u Holby vychutnáte s Lukášem Hejlíkem.

Projekt LiStOVáNí

Projekt LiStOVáNí vznikl před 10 lety a po celou tuto dobu představuje divákům poutavou formou knihy českých i zahraničních autorů. Je založený na scénickém čtení konkrétní knihy. A protože chceme, abyste se i vy přesvědčili, že čtení knih má stále své kouzlo, pozvali jsme Lukáše Hejlíka už podruhé do pivovaru. Věříme, že si společně s ním chvilku s knížkou příjemně užijete a třeba sami sáhnete po další, podobně jako autor čtení. „Plány jsme s LiStOVáNím první tři roky neměli, dělali jsme to jen z čisté lásky, protože se lidi výborně bavili. Teď to děláme i za peníze a věřte, že se stejnou čistou láskou,“ komentuje začátky i úspěšné pokračování projektu jeden z jeho zakladatelů, herec Lukáš Hejlík. Ze tří zakládajících kolegů a kamarádů v Českých Budějovicích se za deset let stal téměř dvacetičlenný soubor cestující po celé České republice i Slovensku.

Oblíbený herec Lukáš Hejlík hostem LiStOVáNí

Scénická čtení knih mají úspěch

Za deset let se podařilo scénicky přečíst celkem 75 knih pro děti, mládež i dospělé, pohádky, romány, průvodce i kuchařku a LiStoVáNí si našlo slušné místo na kulturním výsluní. Není to čisté divadlo ani čistá literatura. Pořád nejde o vyloženě masovou záležitost, ale zároveň to už dávno není alternativní projekt pro pár fajnšmekrů. A přesně tohle cyklu scénických čtení sluší. Čtení pro dospělé potrvá 55 min a za vstup zaplatíte 30 Kč.

Ukázka ze scénického čtení knihy Kde se touláš, Bernadetto?

Zdroj foto a text: Mgr. Hana Matulová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz