Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

HORECA PRO 2016: MEZINÁRODNÍ SETKÁNÍ PROFESIONÁLŮ

HORECA PRO 2016: MEZINÁRODNÍ SETKÁNÍ PROFESIONÁLŮ

27. 1. 2016 – BRATISLAVA - HORECA PRO 2016 je mezinárodní B2B událost pro profesionály z České republiky, Slovenska, Maďarska, Polska a Rakouska. Akce je kombinací odborných přednášek, diskusí, moderovaných degustací a výstavy produktů a inovativních řešení pro HoReCa segment. Druhý ročník akce se uskuteční v Bratislavě dne 11. února 2016 od 9.30 do 20.00 hod. v hotelu Bratislava Gate One.

Setkání profesionálů na vysoké úrovni, to je HORECA PRO 2016

Cílovými zákazníky akce jsou představitelé hotelů, restaurací, barů, kaváren, vinoték, e-shopů s vínem, cateringové společnosti, velkoobchodů a další. Široká veřejnost nemá na akci přístup a účast profesionálů je možná pouze na základě předchozí registrace.

HORECA PRO 2016 pro profesionály z oboru hotelnictví, restauratérství apod.

Kombinace kvalitního programu, vysoce odborných prezentací a výstava vybraných produktů (víno, pivo, destiláty a káva) od více než 60 vystavovatelů je formátem akce, který v našem regionu dlouhodobě chyběl. HORECA PRO je novou platformou, která umožní setkání profesionálů v prostředí a na úrovni určené přímo jim. V rámci celodenního programu otevřou renomovaní přednášející (marketingoví odborníci, hoteliéři, vináři, sommeliéři, sládkové atd.) prostřednictvím prezentací a moderováných diskusí zajímavá a aktuální témata.

HORECA PRO 2016 pro profesionály z oboru hotelnictví, restauratérství apod.

Podrobné informace i podporující asociace a sdružení, seznam prezentujících a vystavovatelů můžete najít na webu http://www.horecapro.sk/ a také na https://www.facebook.com/HORECAPROevent

Zdroj foto a text: Peter Nemec, HORECA PRO

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz