Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Garden Food Festival: Za dobrým jídlem i zábavou opět do Olomouce

Garden Food Festival: Za dobrým jídlem i zábavou opět do Olomouce

2. 2. 2016 - OLOMOUC - Pokud už si plánujete, co budete podnikat letos na jaře, nezapomeňte zablokovat v kalendáři víkend 14. a 15. května. V hanácké metropoli si přijdou na své milovníci dobrého jídla a pití na druhém ročníku Garden Food Festivalu.

Pohlreich, Bučková, Pawlowská a řada dalších známých tváří

Návštěvníci festivalu se mohou těšit na dvacítku vybraných restaurací z Olomouckého kraje, zajímavé kuchyně z celé republiky i ze zahraničí, delikatesy jako jsou hmyzí speciality,lanýže či husí játra. Stejně jako loni je velkým magnetem program na pódiu. Svoje kuchařské umění předvede Zdeněk Pohlreich s Eliškou Bučkovou, Halina Pawlowská, regionální špičky Jaroslav Klár či Přemysl Forejt, na pódiu se představí i  „lanýžový kuchař“ Radim Svačina nebo "Chilliman" Tomáš Nový, který sklidil velký úspěch se svou papričkovou show.

Garden Food Festival Olomouc

Delikatesy z osla, sladkosti i sushi

Lidé mohou ochutnat speciální kávy, olivové oleje, sýry, sushi, husí a kachní delikatesy, oslí speciality, vegetariánská jídla, sladkosti z nejlepších cukráren, molekulární gastronomii, různé druhy piv, vín či destilátů. Navštívit mohou stánky nejlepších českých restaurací i vysokoškolské menzy, ze zahraničních kuchyní se představí Poláci, Chilané či Italové. Samostatnou sekci tvoří nejlepší regionální produkty – sýry, uzeniny, cukrářské výrobky či piva z minipivovarů. Pořadatelé nezapomínají ani na děti, pro které je připraven celodenní zábavný program.

Garden Food Festival Olomouc

Předprodej vstupenek na tradičních místech Olomouce

Předprodej bude probíhat prostřednictvím sítě Ticketstream, včetně cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO-tour. Vstupenky pořídíte také na tradičních místech v Olomouci - v Infocentru (podloubí radnice) a v Bounty Rock Café (Hálkova 2, vstup z Třídy Kosmonautů). Garden Food Festival Olomouc je regionálním festivalem dobrého jídla a pití, který si klade za cíl dlouhodobě ukazovat široké veřejnosti ve městě, kraji i v celé republice, že v olomouckém regionu je řada kvalitních restaurací a kuchařů, kteří dělají svoji práci s radostí a dobře. Podporujeme místní výrobce a farmáře, regionální potraviny a značky, cestovní ruch ve městě i kraji, propagujeme gastroturistiku. Přinášíme nové trendy v gastronomii, ukazujeme zajímavé koncepty, přivážíme špičkové kuchaře.

Garden Food Festival Olomouc

Vstupenky na Garden Food Festival již v prodeji

Vstupné v předprodeji, který začal 1. února, vyjde zájemce na rovnou stokorunu. Na místě bude vstupenka o padesátikorunu dražší. Vhodným dárkem nebo překvapením může být vstupenka s 10 grešlemi (festivalové platidlo), která je v předprodeji k mání za 350 korun. Vstupenky jsou už nyní v prodeji v síti Ticketstream a na obvyklých místech – v Informačním centru v podloubí olomoucké radnice a v Bounty Rock Cafe - jsou k dostání za rovnou stokorunu (varianta s 10 grešlemi přijde na 350 korun). Na místě zaplatí návštěvníci za vstup do areálu 150 korun. Děti do 140 centimetrů mají vstup zdarma.

Zdroj text: Tomáš Kocych

Zdroj foto: Robert Mročka

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz