3. 2. 2016 – BRNO - Sousední Maďarsko je již dlouhou dobu známé jako potravinová komora Evropy. Důvodem je nejen unikátní přírodní prostředí, ale i staletá výrobní kultura a láska k půdě. Návštěvníci veletrhu SALIMA si budou moci Maďarskou kuchyni doslova osahat!
Sluneční svit a bohaté dešťové srážky dodávají maďarskému ovoci, zelenině a vínu jedinečnou chuť. Maso z tradičních, ale přesto moderních chovů má vynikající chuť a je vyhledávanou specialitou. Maďarské klobásy a salámy jsou známou a vyhledávanou specialitou nejen v Evropě, ale i po celém světě. Kombinace tradice a výrobní kultury, místních charakteristik, klimatických podmínek a jedinečnost produktů poskytuje vynikající kvalitu, která splňuje všechny požadavky Evropské unie.
Na oficiálním stánku Maďarska č. 023 v pavilonu A2 brněnského výstaviště se můžete o Maďarsku nejen dozvědět něco zajímavého, ale a to je důležitější, můžete Maďarsko ochutnat všemi smysly!
Zdroj foto a text: Brněnské veletrhy
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.