Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pro vánoční rybu na rybí trhy do Fryštáku

8. 12. 2011 - FRYŠTÁK – Ve znamení ryb se ponese poslední letošní farmářský trh ve Fryštáku na Zlínsku. Uskuteční se v sobotu 10. prosince opět v centru města se začátkem v 8 hodin.

Od farmářských trhů v okolí se ty ve Fryštáku liší tím, že mají vždy tématické zaměření. Po jehněčím, hovězím a drůbežím přichází na řadu rybí, což návštěvníci jistě vzhledem k blížícím se vánocům ocení. Ke koupi budou ryby živé, ale i různě upravené. „Budeme mít uzené kapry a tolstolobiky, grilované pstruhy, kapry a zřejmě i sumce, k ochutnání bude rybí polévka. Chystáme také speciality - dravce štiky a candáty,“ upozornil Tomáš Černý, organizátor farmářských trhů ve Fryštáku.
Farmářské trhy ve Fryštáku jsou pravidelně také o bohatém doprovodném programu a ten nadcházející nebude výjimkou. Chybět nebude vystoupení kapel nebo veřejný košt slivovice. „Spousta lidí už má vypáleno, takže vzorků bude určitě hodně,“ nepochybuje Tomáš Černý.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz