Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Brněnský barista se blíží

Brněnský barista se blíží

15. 2. 2016 – BRNO - Další klání českých baristů se rychle blíží. Do Brna zamíří soutěžící už příští týden. Kdo nejlépe připraví espresso s alkoholem, čí chuťové pohárky jsou nejvytříbenější a kdo připraví nejkrásnější cappuccino?

Cup Tasting a Coffee in Good Spirits

Doplňující kategorie soutěže Barista roku 2016 se uskuteční v brněnském Impact Hubu. Na oba soutěžní dny se prodává vstupné za sto korun, a to pouze na místě. V sobotu 20. února se kávoví nadšenci dočkají souboje v Cup Tastingu a oblíbené kategorii Coffee in Good Spirits. Při první jmenované vyřazují soutěžící dle chuti jeden ze tří vzorků, který se od ostatních liší. U té druhé představují recept na svůj nápoj z kávy a alkoholu. Neděli ovládnou soutěžící v Latte Artu.

02523-festival_vyberove_kavy_barista_praha.jpg

Bohatý doprovodný program

Celý víkend si mohou návštěvníci užít také doprovodné programy. Nebudou chybět cuppingy a exhibice. Jako tradičně se představí také pražírny, jejichž seznam pořadatelé zatím tají. Ti, které dávka víkendového kofeinu a zábavy nenechá spát, se mohou v sobotu těšit na party v Industře. Na druhý den možná otevře kávomilům dveře Bar, který neexistuje.

Zdroj foto a text: Kavovelisty.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz