Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

VOMA je "Klasa"

VOMA je

12. 12. 2011 - PRAHA, UHERSKÝ BROD - Další prestižní ocenění v podobě značky kvality Klasa převzal na pražském Žofíně jednatel brodské společnosti VOMA Miroslav Mahdalík.

Certifikát převzal z rukou představitelů ministerstva zemědělství a Státního zemědělského intervenčního fondu.
„Během slavnostního večera získalo ocenění kvality Klasa celkem 38 výrobků od 11 výrobců, z toho dvě nové společnosti. Voma uspěla také proto, že výrobky této společnosti vycházejí z regionální tradice, mají regionální názvy. Ocenění si však zasloužila především za způsob produkce, který se zaměřuje na ekologické procesy výroby a úplné odbourání chemie. Žádný z výrobků neobsahuje náhražky masa, jako je sója, mouka nebo strojně oddělené maso,“ sdělila Dagmar Drábiková ze Státního zemědělského a intervenčního fondu.
Certifikát kvality Klasa se uděluje od roku 2003 a doposud jej získalo jen 1 354 českých a moravských výrobků, které splňují přísná kritéria kvality. Voma má takových výrobků hned 13. „Grand šunka je prémiový výrobek společnosti, o který je u zákazníků velký zájem. Je to ocenění kolektivu všech pracovníků společnosti VOMA v Uherském Brodě,“ uvedl Miroslav Mahdalík.

Autor: Lukáš Fabián, týdeník DOBRÝ DNE S KURÝREM
Foto: archiv

Na fotografii je Miroslav Mahdalík (vpravo) převzal certifikát kvality KLASA od ředitele Státního zemědělského intervenčního fondu Oldřicha Černocha (vlevo) a náměstka ministra zemědělství Tomáše Šimčíka.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz