Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Prazdroj podepsal spolupráci s VŠE a stavá se globálním partnerem programu CEMS

Prazdroj podepsal spolupráci s VŠE a stavá se globálním partnerem programu CEMS

24. 2. 2016 – PLZEŇ - Catherine Sinclair, ředitelka HR Plzeňského Prazdroje a Prof. Hana Machková, rektorka Vysoké školy ekonomické v Praze, podepsaly partnerskou smlouvu, díky které se lídr českého pivního trhu stává globálním partnerem programu CEMS (globální aliance vysokých škol a korporátních partnerů poskytující mezinárodní magisterské studium).

CEMS, čtvrtý nejlepší program v mezinárodním managementu na světě

Podle deníku Financial Times je CEMS čtvrtý nejlepší program v mezinárodním managementu na světě. Plzeňský Prazdroj se v rámci spolupráce s Vysokou školou ekonomickou v Praze (VŠE) zavazuje podílet na výuce, která obnáší přednášky, tzv. Skill semináře, business projekty pro studenty a také podporuje nejrůznější akce školy. Spolupráce společnosti s vysokou školou probíhá již čtvrtým rokem a aktuální podpis smlouvy je stvrzením partnerství pro další období. „Jsem ráda, že bude úspěšná spolupráce pokračovat i nadále. Plzeňský Prazdroj je jednou z nejznámějších českých značek a jako korporátní partner programu CEMS, který sdružuje 30 nejlepších byznys škol a 70 korporátních partnerů z celého světa, výborně zapadá do strategie této mezinárodní sítě. Zejména ale oceňuji velmi intenzivní spolupráci s naší školou na mnoha různorodých projektech“, zdůraznila prof. Hana Machková, rektorka VŠE při podpisu smlouvy.

02536-prazdroj_spoluprace_vse.jpg

Oblíbené letní stáže

Na letní stáže v Plzeňském Prazdroji se každoročně hlásí desítky studentů VŠE. A více než polovina jejich absolventů zůstává ve firmě pracovat i po jejich dokončení. Letos Prazdroj pořádá 15 stáží v Čechách a další na Slovensku. Studenti 4. a 5. ročníků vysokých škol se mohou hlásit do konce března na komerční stáže a až do 25. dubna na stáže technické.

Zdroj foto a text: Judita Urbánková

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz