Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Začíná sezóna alergií, úlevu přináší Vincentka

Začíná sezóna alergií, úlevu přináší Vincentka

14. 3. 2016 – LUHAČOVICE - Nastupující jaro bývá nejtěžším obdobím pro alergiky. Vzduch je plný pylů, plísní a prachových částí startujících odezvu imunitního systému, projevující se rýmami a zánětlivými procesy.

Vincentka, 100% přírodní produkt

Stejně jako při klasické rýmě přináší úlevu osvědčený lék našich babiček – Vincentka. Vincentka je 100% přírodní produkt, svou podstatou přírodní léčivá minerální voda vyvěrající v Lázních Luhačovice, s vysokým obsahem fluoridů a kyseliny borité.

02565-vincentka_nosni_sprej_luhacovice.jpg

Jan Šumšal, ředitel společnosti Vincentka, a. s., která vlastní práva na její plnění do lahví, k tomu poznamenává: „Vincentka pomáhá při pylových alergiích, když pomáhá udržovat fyziologickou čistící schopnost nosní sliznice, umožňuje optimální fungování tzv. slizniční imunity. Je doporučená alergology pro zvládání obtíží při pylových a prachových alergiích. Nejsnáze se aplikuje prostřednictvím nosního spreje Vincentka. Používání Vincentky není omezeno časově ani četností použití za den. Používá se pro zvlhčení sliznice celé nosní dutiny a nosohltanu především při pobytu v prostředí s nízkou relativní vlhkostí vzduchu, v prostorách vytápěných ústředním topením a prostředí znečištěném zejména prachovými částicemi. Stejně tak se doporučuje vyčistit si Vincentkou dutiny po příchodu domů z jarní procházky, kde se do dýchacích cest dostávají alergeny pylů, plísní a prachu.“

Zdroj text a foto: Vincentka, a. s.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz