Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Přípravy na soutěž Coffee Star 2016 vrcholí

Přípravy na soutěž Coffee Star 2016 vrcholí

15. 3. 2016 – ZNOJMO - Na SOU a SOŠ Přímětická ve Znojmě finišují s přípravami na soutěž ve zhotovení a zdobení kávy „Coffee Star“, která se bude konat 12. dubna 2016.

Letošní ročník tohoto klání je určen pro juniory. Přihlásilo se do něj pět znojemských základních škol. Pro velký zájem a věkový rozdíl účastníků budou oproti loňskému ročníku stanoveny dvě kategorie (pro žáčky prvního a druhého stupně).

02570-primeticka_coffe_star_znojmo_3.jpg

Na střední škole Přímětická se žákům pečlivě věnují a pro každou základní školu organizují individuální přípravu na soutěž.

02570-primeticka_coffe_star_znojmo_5.jpg

Poděkování patří i všem pedagogům, kteří s těmito žáky přicházejí a trpělivě se jim věnují při dalším tréninku na jejich domovské škole. Zmínili se také o tom, že by potřebovali větší podporu a porozumění některých rodičů.

02570-primeticka_coffe_star_znojmo_1.jpg

Při soutěži si na své přijdou i milovníci Latte Art. Poprvé proběhne soutěž v této technice zdobení kávy. Bude to premiéra. Proto jsme zvolili spíš formu exhibice. Pro mnoho účastníků soutěže to určitě bude nejen zajímavá zkušenost, ale též inspirace pro budoucí studium a výběr střední školy. O výsledcích pak bude rozhodovat přítomné publikum, které svým hlasováním o nejlepší výtvor jednotlivých soutěžících určí celkového vítěze.

Přijďte se podívat a podpořit budoucí specialisty na přípravu kávy.

Zdroj text a foto: Ing. Andrea Jančíková

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz