Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nová Radegastovna Rex ve Zlíně

Nová Radegastovna Rex ve Zlíně

26. 3. 2016 - NOŠOVICE/ZLÍN - Zlínské Jižní svahy získaly novou atraktivní restauraci. Bývalá pivnice Rex prošla rozsáhlou a velkorysou změnou interiéru i kuchyňského zázemí. Ve dvou etapách během pouhých tří měsíců se původní nevyhovující prostory proměnily v prostornou designovou restauraci značky Radegast.

Zlínské Radegastovně Rex dominuje socha pohanského boha Radegasta, který doslova vystupuje ze skalního bloku. Kámen, společně se dřevem tvoří základní materiály použité v Radegastovně. Kámen není umělý! V tomto případě byla použita originální technologie tzv. výdusku drceného kamene, nanášeného do vymodelované formy. Z kamene je nejen Radegastova socha, ale i výčep a jeho zázemí.

02597-Radegastovna_rex_zlin.jpg

Velkorysé prostory zlínské Radegastovny jsou nekuřácké, se zcela stavebně oddělenou kuřáckou částí s vlastním výčepem a kulečníkovými stoly. Ze všech míst hosté vidí na prosklené tankové boxy. Kapacita hlavní, nekuřácké restaurace je více než 120 míst, kuřácká část má míst 50. Je otevřeno denně, sedm dní v týdnu.

02597-Radegastovna_rex_zlin_2.jpg

02597-Radegastovna_rex_zlin_tank.jpg

Hosté si mohou vychutnat Radegast Ryze Hořkou 12 z tanků, dále se zde čepuje Radegast Originál, a jeden výčepní kohout je vyčleněn pro sezónní pivní speciály. Zajímavostí je i prostorová instalace dvouplášťového pivního tanku, který je doslova zavěšen v prostoru. Tento tank nepotřebuje chladicí box. K dobrému pití patří samozřejmě i dobré jídlo. Šéfkuchař Radegastovny Rex doporučuje pečená žebra nebo vysoký roštěnec s červenými fazolemi nebo Radegastovo prkénko, jako pochoutku k pivu.

02597-Radegastovna_Rex_Zlin_pripitek.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz