Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Plzeňský Prazdroj má novou kolektivní smlouvu

Plzeňský Prazdroj má novou kolektivní smlouvu

4. 4. 2016 – PLZEŇ - Zástupci společnosti Plzeňský Prazdroj a zástupci odborových organizací působících v Plzeňském Prazdroji včera podepsali v historických prostorách Plzeňského Prazdroje kolektivní smlouvu. Ta platí s účinností od 1. dubna 2016 další dva roky.

Za odborové organizace podepsali smlouvu Bohumír Matas, Lenka Papřoková a Tomáš Vančura, za vedení společnosti stvrdila dohodu Catherine Sinclair, ředitelka úseku lidských zdrojů. Obě strany se dohodly na průměrném zvýšení tarifní mzdy od 1. 7. 2016 o 3,6 % a v roce 2017 v průměru o 2,5 %.

Vedle změn v mzdové oblasti se mohou zaměstnanci Plzeňského Prazdroje těšit na posílení volitelných benefitů v hodnotě 1300 Kč za rok. Také mají zaměstnanci nárok na vedle již platného benefitu „Piva na dovolenou“ na další 2 balení „Piva na Vánoce“. Důležitou částí je nově dohodnutý institut 3-měsíčního odchodného, na které vznikne nárok zaměstnanci, který se se zaměstnavatelem dohodne na rozvázání pracovního poměru z důvodu odchodu do důchodu. „Podepsaná kolektivní smlouva zaručuje našim zaměstnancům a jejich rodinám navýšení sociálních jistot“, říká k právě uzavřené kolektivní smlouvě Bohumír Matas, předseda odborové organizace v Plzni.

02607-podpis-smlouvy-2.jpg

Obě smluvní strany se dohodly nad rámec kolektivní smlouvy a kolektivního vyjednávání na vyplacení jednorázové mimořádné odměny všem zaměstnancům ve výši 5000 Kč a benefitech v hodnotě 2000 Kč.

Zdroj text a foto: Judita Urbánková

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz