Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Ve Zlíně se bude soutěžit ve vaření kotlíkového guláše

Ve Zlíně se bude soutěžit ve vaření kotlíkového guláše

30. 5. 2016 - ZLÍN - Kdo má rád guláše v „trampském“ podání, neměl by si nechat ujít soutěž v jejich vaření. Uskuteční se v sobotu 4. června na Farské louce (naproti kostela) ve Zlíně.

Program začne v 10:00. Půjde už o 3. ročník soutěže amatérských týmů. „Je jich deset a utkají se o zlatou vařečku a titul gulášového krále města Zlína,“ řekl za pořadatele Jakub Holčík.

Účastníci se mohou těšit nejen na kotlíkové guláše, ale také na další program. Pro děti bude připraven skákací hrad, jízda na poníkovi, trampolína a vystoupení Městské policie Zlín. Opékat se budou špekáčky.

Výsledky budou vyhlášeny v 19:00, o půl hodiny později začne vystoupení country kapely Jižané. Další informace na http://gulascupzlin.cz

Guláš Cup Zlín 2016 – program:

12:00 Slavnostní zahájení

12:15 Seznámení se s Varným řádem

17:30 Ukázka práce psovodů MP Zlín

18:30 Ukončení vaření

18:00 - 19:00 Dechová hudba Miklovci

19:00 Vyhlášení výsledků

19:30 - 23:00 country kapela Jižané

Po celý den atrakce pro děti

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz