Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vstupenky na historické vinobraní v prodeji

Vstupenky na historické vinobraní v prodeji

1. 6. 2016 - Od 1. června, odstartuje předprodej vstupenek na Znojemské historické vinobraní 2016. Největší svátek vína v České republice začíná 16. září.

Třídenní multižánrový program bude probíhat na celkem jedenácti scénách a tradičně nabídne nejen unikátní průvod krále Jana Lucemburského, ale také mimořádně kvalitní hudební program. Tentokrát na vinobraní přivítáme kapely jako Divokej Bill, Jelen, nebo Katapult, vystoupí i skvělí bratři Ebenové nebo zpěvačky Barbora Poláková, Marta Jandová a Eva Pilarová.

V pátek a sobotu se bude vybírat vstupné, nedělní program bude pro všechny zdarma. „Po vzoru obdobných akcí jsme se rozhodli pokračovat v modelu, kdy největší cenové zvýhodnění získají ti, kteří si koupí vstupenky co nejdříve. V červnu jsme nastavili cenu dvoudenních vstupenek na 290 korun. Pak se už vstupné bude zvyšovat. Proto je výhodné zakoupit si vstupenky včas,“ říká starosta Znojma Vlastimil Gabrhel.

02718-Znojemske_vinobrani_web_foto_755.jpg

02718-Znojemske_vinobrani_web_foto_133.jpg

02718-Znojemske_vinobrani_web_foto_771.jpg

Předprodej začíná 1. června v 8:00 přes síť Ticketpro. Vstupenku je možné zakoupit i v Turistickém informačním centru na Obrokové ulici ve Znojmě.

Více informací k cenám vstupenek i k programu najdete na www.znojemskevinobrani.cz.


Zdroj text a foto: Jaroslav Chaloupecký

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz