Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Napajedla opět ožijí přehlídkou malých pivovarů

Napajedla opět ožijí přehlídkou malých pivovarů

22. 6. 2016 Už potřetí ožijí Napajedla přehlídkou malých pivovarů, dobré hudby a zába- vy k tomu. Přijďte ochutnat zajímavá a netradiční piva v sobotu 25. června od 15 hodin na Radniční nádvoří a do pěší zóny před kinem.

Představí se Zámecký pivovar Břeclav, Minipivo-var Valášek Vsetín, Zlínský švec, Syrovar Syrovín, 1. selský pivovárek Kroměříž, Otrokovice mini-pivovar Harleypub – který dostojí svému jménu a přijede i s motorkami značky Harley, Pivovar Pod Kněží Horou v Bzenci, Karlovský pivovar a Wywar. V průběhu dne můžete hlasovat o nejlepší pivo festivalu a zahrát si na některé z pivních soutěží.

02760-IMG_6389.jpg

Nedílnou součástí festivalu a dobrého piva je dobrá hudba. První zahraje Pass, žánrově „neškatulko-vatelná“ kapela ze Zlína. Energickou mužskou pětici vystřídá rock z Halenkovic Darkil. Hlavní hvězdou večera bude oblíbená napajedelská rodačka Alžběta Kolečkářová, nově hrající s uskupením Black Souls. Závěr večera bude patřit sympatické míchanici rocku a funku v kombinaci s chytrými a vtipnými texty – zlínské kapele Kula Pikle.

02760-beer-801670__180.jpg

 

Na místě bude zajištěno i vynikající občerstvení – na své si přijdou nejen milovníci masa, ale letos i ti, kteří preferují lehčí vegetariánskou stravu.

 

Na Festival malých pivovarů vezměte celou rodinu – děti se zabaví ve skákacím hradu a při sportovních aktivitách pořádaných Domovem dětí a mládeže Matýsek.

Vstupné na celodenní akci je 100 Kč, děti do 15 let mají vstup zdarma.

Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz