Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

OPRAVDOVÁ HAVAJ V AQUACENTRU ŠUTKA

OPRAVDOVÁ HAVAJ V AQUACENTRU ŠUTKA

23. 6. 2016 - Už v sobotu 25. 6. 2016 se v pražském Aquacentru Šutka koná velká Havajská párty, která přivítá prázdniny a rozloučí se se školním rokem.

Aquacentrum Šutka ve spolupráci s příspěvkovou organizací Osmička pro rodinu Městské části Praha 8 připravilo pestrý program. Po celé odpoledne, a to od 14:00 až do 20:00 se nezastavíme a nabídneme vám strhující program plný zábavy a soutěží, barmanské show, havajských tanců, vynikajících koktejlů a především SURF SIMULÁTOR – pro všechny od 17:30 do 20:00.

Od 14:00 do 17:00 si přijdou na své naši malí návštěvníci s rodiči. Budou si moct zasoutěžit o hodnotné ceny, malovat, hrát si a tančit. Od 17:30 přijde na řadu party v horní části aquaparku, kde na všechny návštěvníky bude čekat SURF SIMULÁTOR. Každý bude moci ukázat svou šikovnost a balanc a předvést, jak se dokáže svézt na vlně zábavy až do letních prázdnin. S krásnými havajskými tanečnicemi si zacvičíte v bazénu nebo se naučíte havajský tanec Limbo. Speciálně pro tento večer pro vás budou ve vodním baru připraveny havajské koktejly a vše vyvrcholí barmanskou show. Jako vzpomínku na celý báječný den se můžete nechat zvěčnit v našem havajském fotokoutku.

02764-1920x1080_Sutka_PP_screen_06B_16_03.jpg

Text: Monika Švarcová | TRADE CENTRE PRAHA

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz