Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

O víkendu adrenalinové sporty a Zvěřinové hody

O víkendu adrenalinové sporty a Zvěřinové hody

11. 1. 2012 - VELKÉ KARLOVICE - Milovníci gurmánských zážitků si mohou od 13. do 15. ledna užít Zvěřinové hody v hotelu Galik, který je vzdálený 500 metrů od sjezdovky Razula. Po všechny tři dny se tu bude podávat bažantí vývar s domácími nudlemi a portským vínem, kančí a jelení kýta, králík na divoko a srnčí guláš. Milovníci zimních sportů si také přijdou na své.

Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích chystá na víkend 14. a 15. ledna další atraktivní programy pro lyžaře. Díky ideálním podmínkám je v provozu kompletní areál zahrnující kilometrovou sjezdovku Razula, vleky Galik, Lanterna a Horal, kde je vytvořeno sněhové koryto se snowtubingem – adrenalinovou jízdou v gumových člunech vhodnou pro děti i dospělé. „Obvyklé“ lyžování na sjezdovkách si mohou zpestřit další zábavou. Ve Ski areálu se až do 20. ledna lyžuje za snížené mimosezónní ceny!

V sobotu i neděli od 8 do 9 hodin se na sjezdovce Razula koná další carving workshop – letošní novinka v nabídce ski areálu určená těm, kteří se chtějí zdokonalit v lyžařském umění. „Pravidelné workshopy vedou kvalitní instruktoři, výhodou je individuální přístup a v neposlední řadě možnost zalyžovat si na čerstvém "manšestru" na prázdném svahu,“ uvedl Lubomír Sušila ze Ski areálu Razula. Na workshop je třeba se hlásit do pátku 17:00 emailem (tygriskolka@seznam.cz) nebo telefonicky na tel. 776 249 481.

Na sjezdovce Razula se navíc po oba víkendové dny uskuteční bezplatné testování lyží LUSTI. „Zájemci si je budou moci vyzkoušet v sobotu od 9 do 16 hodin a poté i při večerním lyžování od 18.30 do 21 hodin, v neděli pak od 9 do 15 hodin. Testovací centrum bude umístěno na dojezdu sjezdovky Razula. Lyže si mohou zájemci zapůjčit po předložení občanského průkazu, jako záloha v testcentru poslouží jejich vlastní lyže,“ doplnil Lubomír Sušila.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz