Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Holba získala ocenění OBAL ROKU

Holba získala ocenění OBAL ROKU

15. 7. 2016 - Nové lahve a přepravky Holba mají za sebou další úspěch. Zatímco si vzápětí po uvedení na trh získaly konzumenty, nyní přesvědčily odborníky na obalový design. Nová pivní lahev Holby a přepravky Holba, Zubr a Litovel z dílny designérů Fiala & Šebek získaly prestižní ocenění OBAL ROKU 2016.

Stalo se tak v otevřené národní soutěži, která hodnotí obalový design českých i zahraničních firem. Nová lahev nahradila původní NRW. Zaujme delším hrdlem a ve skle embosovaným logem značky. Specifický tvar hrdla je nejen designovým prvkem,  významný přínos má i praktický. Tvar hrdla totiž při plnění minimalizuje nežádoucí přístup vzduchu do piva a tak udržuje jeho prvotřídní kvalitu. Pro konzumenty je důležitý rovněž  ergonomický tvar lahve. Díky němu dobře padne do ruky, výborně se drží a umožňuje bezpečnou manipulaci. Za povšimnutí určitě stojí také snížení hmotnosti lahve o 50 g na současných 320 g.

 

Nové přepravky 20 x 0,5 litrů, které používají pivovary Holba, Zubr a Litovel, všichni z pivovarnické skupiny PMS, se vyznačují originálním designem a soudkovitým tvarem s nápadnou etiketou, přesně sladěnou s tvarem přepravky. Etiketa je zalisována do přepravky náročnou technologií IML. I přes značné technologické nároky je zmetkovost tohoto obalu omezena na 2 procenta a významný je také jeho ekologický přínos. Předpokládá se 20-letá životnost a celá přepravka je včetně etikety recyklovatelná.

 

text: Hana Matulová,  mediální zástupce

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz