Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL BUDE LETOS NEJVĚTŠÍ VE SVÉ HISTORII

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL  BUDE LETOS NEJVĚTŠÍ VE SVÉ HISTORII

19. 7. 2016 - Stejně jako loni, budou i letos první podzimní dny v PVA EXPO PRAHA ve znamení mezinárodního veletrhu hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie. Veletrh FOR GASTRO & HOTEL se uskuteční od 29. září do 2. října již pošesté.

Šestý ročník veletrhu FOR GASTRO & HOTEL bude stejně jako minulé ročníky především kontraktační. Ve dvou halách, včetně té největší na výstavišti PVA EXPO PRAHA, čekají na návštěvníky nejen ti nejlepší výrobci a dodavatelé potravin a nápojů, ale také moderní technologie a vybavení pro HORECU.

Už v loňském roce zaznamenal veletrh vysoký nárůst jak vystavovatelů (v porovnání s rokem 2014 o 28 %), tak čisté výstavní plochy (o 44 %). Letošní ročník proto bude se 14 tisíci metry čtverečními tím největším ve své historii. „Tento rok se veletrh propojil s novými projekty a oborovými subjekty z gastronomie, které přinesou zúčastněným firmám na veletrhu nové zákazníky a obchodní kontakty,“ uvedla manažerka veletrhu Milena Fernandez

02805-FOTOGALERIE_2015__(13).jpg.jpg

Více informací na: www.for-gastro.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz