Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Mlékárna Valašské Meziříčí převezme ocenění

Mlékárna Valašské Meziříčí převezme ocenění

20. 7. 2016 - Předávání ocenění Regionální potravina již tradičně probíhá na konci prázdnin v rámci Dožínek Zlínského kraje v Kroměříži a letos tomu nebude jinak. Mlékárna Valašské Meziříčí je pravidelným účastníkem a také držitelem již několika ocenění Regionální potravina Zlínského kraje. V letošním roce zazářila Kysaná smetana z Valašska a získala pomyslné první místo v kategorii Mléčné výrobky ostatní.

Tradice dožínek patří k nejstarším domácím i světovým tradicím spojených s lidovou kulturou.Slaví se od nepaměti ve všech zemědělských zemích. Dožínky měly výrazný náboženský a lidový charakter. Oslava úrody byla spojena s mnoha rituály, ale i lidovou veselicí. Dožínky dnes opět získávají svůj zapomenutý lesk, a to především s ohledem na vzrůstající zájem lidí o regionální potraviny. Organizátorům patří velký dík nejen za udržování kulturních tradic, ale také proto, že poukazují na tradiční kvalitní výrobu a výrobky. Soutěž Regionální potravina k nim bezesporu patří. Letos se Dožínky Zlínského kraje konají 19. – 20. srpna na Velkém náměstí v Kroměříži, kde se sejdou folklorní soubory z Hané, moravského Slovácka a i Valašska.

02809-DR161376.jpg

„Do soutěže Regionální potravina Zlínského kraje každoročně přihlašujeme některé z našich výrobků a jsme velmi rádi, že v kategorii Mléčné výrobky ostatní již pravidelně získáváme ocenění, kterého si velmi vážíme,“ říká Zdeněk Bukovjan Sales&Marketing Manager Mlékárny Valašské Meziříčí. „V letošním roce se umístila naše Kysaná smetana z Valašska, která patří ke stálicím našeho sortimentu a lze ji zakoupit v obchodní síti po celé ČR,“ dodává Zdeněk Bukovjan.

Text a foto: Mlékárna Valašské Meziříčí

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz