Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Užijte si letní chalupářské evergreeny

Užijte si letní chalupářské evergreeny

27. 7. 2016 - Češi jsou opravdovými milovníky chataření. A každý chatař či chalupář si rád vychutná klasické pochoutky v nejeden letní večer. Drůbežářský závod Klatovy připravil kuřecí maso v marinádách bez éček, a proto již není třeba maso na gril dlouho připravovat. Naopak tak vzniká prostor pro vyladění příloh a dalších chodů ze surovin, které nám zahrada nabízí. Užijte si léto naplno a dopřejte si české kuchařské evergreeny.

Pivní marináda je klasika oblíbená skrze všechny generace. Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel kuřecího masa v České republice, si je toho vědom a pro letní měsíce připravil kuřecí maso v pivní marinádě bez E. Kuřecí křídla a horní a spodní stehna z Kuřecího gril mixu pivního bez E jsou marinována ve speciální směsi koření bez užití barviv a nežádoucích chemických látek.

02822-Grilovacka_DZK_gril_mix_pivni_N.jpg

K této grilované pochoutce si můžete vychutnat opravdový český evergreen, jako jsou topinky. Jejich tradiční příprava v tuku či na sádle sice nepatří mezi nejlehčí, ale lze je také připravit na grilu v lehčí a zdravější variantě. Na topinku je ideální klasický český chléb, který je doma již několikátý den. Pro variantu na gril stačí v misce smíchat trochu olivového oleje a česneku a touto směsí potírat během rožnění topinky z obou stran. Topinky mohou být skvělou přílohou ke grilovanému masu a klobáskám, stejně jako k česnekové pomazánce.

Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz