1. 8. 2016 - Lákadlem Garden Food Festivalu, který se koná 3. - 4. září ve Zlíně, bude „baťovský stánek", ve kterém se budou podávat dobroty ve stylu „baťovské éry", tedy zejména hovězí maso.
„Baťa potřeboval hovězí kůže na boty,proto se v závodní jídelně hodně vařilo hovězí, ale podle historických záznamů jsme zjistili i další jídla, která se v té době hojně servírovala a právě ta chceme nabídnout i na festivalu," vysvětlil Pavel Vysloužil, jeden z organizátorů akce, který věří, že první zářijový víkend navštíví zámecký areál více než 6000 lidí.
text a foto: GFF
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.