Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Epochální objev: tuhá slivovice!

Epochální objev: tuhá slivovice!

23. 1. 2012 - ZLÍN – Příjemný večer plný kvalitního pití a skvělého humoru: takový bude 14. objektivní svépomocný akademický košt slivovice s kouzelníkem Šeklinem. K navštívení bude ve středu 1. února od 17 hodin v prostorách Star Clubu Flip vedle staré budovy Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

O tom, že nebude nouze o recesi a inteligentní humor svědčí jména pořadatelů. Těmi jsou Námořnická unie společně s Formací V.S.R., kteří košt pořádají pro Společnost pro šíření odkazu Albrechta z Valdštejna. „Košt bude zahájen slavnostním pochodem generálů s insignií. Hodnocení vzorků proběhne pod pedagogickým dohledem Boženy Němcové. Pro nesoutěžící jsou občerstvení, kulturní program a další výhody oproti soutěžícím zajištěny,“ ujistil mluvčí koštu a kapitán spolupořádající Námořnické unie Dušan Fojtů.
Návštěvníci se můžou těšit na úvodní projevy, autorskou poezii Vladimíra Tetkovského nebo na vystoupení kouzelníka Šeklina. „A také na představení epochálního objevu – tuhé slivovice umožňující absolutní bezodpadové pití,“ prozradil Dušan Fojtů. K tanci a poslechu bude hrát zlínská legenda JAZZZUBS.
Košt má poměrně přísná pravidla. Do soutěže bude zařazeno pouze prvních 1024 přihlášených vzorků, líbání je povoleno až po pátém kole, kdy bude ústní dutina dokonale dezinfikována, případný pobyt na protialkoholické záchytné stanici si každý z účastníků uhradí sám.
Vstupné na košt stojí 50 korun. „Vstup osob bez vzorku a osob doprovodných je po uhrazení povinného příspěvku na kulturní program dobrovolný,“ poznamenal mluvčí akce.

Foto: Jiří Jirásek

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz