Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Starý dobrý western, stloukání másla a další akce

Starý dobrý western, stloukání másla a další akce

2. 8. 2016 - Od pátku do soboty 6. srpna se uskuteční u přehrady Bystřička 18. ročník Starého dobrého westernu, populárního festivalu country kapel z domova i zahraničí. Navštívit je bude možné v prostorách letního kina na Bystřičce – přehradě.

Ve Velkých Karlovicích bude první srpnový víkend ve znamení vyhlášené Karlovské pouti. U Karlovského muzea, které sousedí s turistickým informačním centrem i jedinečným dřevěným kostelem Panny Marie Sněžné, bude od 4. do 7. srpna pestrý program doplněný 22. ročníkem tradičního setkání řezbářů.

 

Od pátku do neděle 7. srpna ožije Dřevěné městečko ve skanzenu v Rožnově pod Radhoštěm 18. ročníkem Mezinárodního festivalu slovenského folkloru v ČR 16. ročník mistrovství Valašského království ve stloukání másla. Více na www.vmp.cz.

 

02831-Jednohubky_Stloukani_masla_MG_0320.jpg

Valašský sbor Portášský zve na tradiční Portášův oheň, který se uskuteční v sobotu od 12:00 na louce Klapinov nad Rusavou na Kroměřížsku. V rámci doprovodného programu proběhne opékání špekáčků, připraveni budou koně a heligonky. Zapálení ohně proběhne v 19:00. Více informací na www.portasi.cz.

 

Klub Starý pivovar v Kroměříži zve na Folkovou sobotu ve dvoře. Vystoupí Robert Křesťan a Trapeři, Katka García a její Kon Sira, Folk Team, Jamtour a Hana Feltlová & Co. V letošním ročníku se  poprvé představí workshop situovaný do přilehlé Expozice Karla Kryla, kde si zájemci budou moci vyzkoušet a naučit se hrát základní akordy na kytaru. Program začne v 15:00, vstupné stojí 300 Kč, senioři a děti zaplatí 250 Kč.

 

Nabídku dalších akcí naleznete na www.vychodni-morava.cz.

Text a foto: CCR Východní Morava

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz