Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

MÁTE RÁDI ČERSTVOU KÁVU? NENECHTE SI UJÍT KÁVAFEST 2016

MÁTE RÁDI ČERSTVOU KÁVU? NENECHTE SI UJÍT KÁVAFEST 2016

2. 8. 2016 - Káva je velký paradox naší doby. Je černá, ale my si do ní dáváme mléko, aby už černá nebyla. Je hořká, ale mnozí si ji přislazují. Je horká, ale v létě ji schválně chladíme. Přesto, nebo právě proto, bez ní nemůžeme žít. Pokud to máte stejně, navštivte Ká- vafest 2016 a dozvíte se o ní mnohem více.

Festival Kávafest 2016 se bude konat ve Zlínském kraji ve dnech 1. až 7. října. Zapojit se do něj mohou všechny kavárny a pražírny, které nabízejí svým hostům kvalitní kávu. A na co se lidé milující tento voňavý mok mohou těšit? Kavárny, které se zapojí do Kávafestu, většinou připravují v rámci týdenních oslav kávy pro své hosty něco neobvyklého. Loni to byly třeba přednášky, ochutnávky kávových specialit i netradičních káv. Fantazii se meze nekladou, takže se na některých místech mohou konat i výstavy či komorní koncerty.

 

Týdenní festival kávy pak završí Den kávy na zámku ve Zlíně, který se uskuteční v sobotu 8. října. Zámek na jeden den obsadí stánky lokálních pražíren, u nichž budete moci ochutnávat nejen espresso či cappuccino, ale také třeba filtrovanou kávu připravenou různými způsoby. Pořadatelé připravují přednášky profesionálů o kávě, ochutnávky i atraktivní minitrh kávy, ze kterého si budete moci odnést také kávová zrna, mlýnky, moka konvičky, dripy a další pomůcky na přípravu kávy včetně cenných rad o jejich výhodách a používání.

02833-coffee-cup-1310592__180.jpg

Týdenní oslavy kávy se letos ve Zlínském kraji pořádají ve stejném termínu už potřetí. Letos ale poprvé pod názvem Kávafest 2016. Více informací o Kávafestu 2016 najdete na FB stránkách akce www.facebook.com/Kavafest

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz