Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nejoblíbenější Valašská hospoda

Nejoblíbenější Valašská hospoda

25. 1. 2012 - LUHAČOVICE – Výsledky ankety o nejlepší valašskou hospodu, která probíhala v minulém roce formou sms hlasování, označily za jednoznačného vítěze Hospodu Kyčerka ve Velkých Karlovicích.

„Chceme touto formou popularizovat stylové valašské restaurace, hospůdky či koliby, ve kterých se podávají regionální pokrmy inspirované typickou valašskou kuchyní. Hosté restaurací mohou svým hlasem vyjádřit svou spokojenost s kvalitou jídla, prostředím a obsluhou“, vysvětluje Dana Daňová, ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy, která anketu zorganizovala.

Mezi veřejnosti oblíbené patří také Raťkovský šenk z Karolinky, Valašský šenk na Soláni, předchozí vítěz Koliba Kordulka z Rožnova p. Radhoštěm či koliba Pod horú z Dolní Bečvy.

„Hodnocení veřejnosti nás těší, snažíme se pro naše hosty dělat to nejlepší, je to i závazek do další práce. Snažíme se o komplexní nabídku služeb v celé lokalitě soustředěné kolem Kyčerky, máme zájem o spolupráci na celé Moravě“, hodnotí výsledky ankety Miroslav Horák, provozovatel vítězné hospody Kyčerka.

 

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz