Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vizovické Trnkobraní i s Leošem Marešem

Vizovické Trnkobraní i s Leošem Marešem

15. 8. 2016 - Dva dny plné hudby, vystoupení špičkových muzikantů a skupin různých žánrů, petrá nabídka jídla a pití – takové bude letošní Vizovické Trnkobraní. Uskuteční se od pátku 19. do soboty 20. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích na Zlínsku.

Akce vznikla v roce 1967 jako oslava nejvýznamnějšího plodu regionu – švestek a z nich vyrobených lahůdek, včetně valašské slivovice. Postupně se rozrostla ve velmi oblíbenou akci plnou hudby a zábavy. V letošním ročníku vystoupí například Mig 21, Mandrage, Visací zámek, Xindl X, Kristína, Wanastowi Vjeci či Divokej Bill.

Tradičním vrcholem festivalu je mezinárodně proslulá soutěž v pojídání švestkových knedlíků. Letos ji bude moderovat oblíbená dvojice Leoš Mareš, Patrik Hezucký.

Další informace na www.vizovicketrnkobrani.cz.

02861-2f9fb480-c8a2-4904-a5ae-10b53839c090_656_449_crop.jpg

text a foto: Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o.p.s, Kudy z nudy

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz