Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Hvězdy GARDEN FOOD FESTIVALU ve Zlíně 3. - 4. září

Hvězdy GARDEN FOOD FESTIVALU ve Zlíně 3. - 4. září

17. 8. 2016 - Garden Food Festival ve Zlíně 3. - 4. září nebude jen pře hlídkou dobrého jídla a pití, prezentací regio nálních restaurací a jejich šéfkuchařů, ale také gastronomickou show, na které předvedou své umění i její hosté. Jako prvního představujeme:

ZDENĚK POHLREICH

ŠÉFKUCHAŘ pražského CAFÉ IMPERIAL

Do roku 1987 působil v různých pražských restauracích a hotelech. Po emigraci strávil více než jeden rok v Nizozemsku, kde působil v restauraci Het Schlellinkje. Následně odjel do australského města Adelaide, kde začal jako druhý kuchař francouzské restauraci La Guillotine, v níž se později stal šéfkuchařem. Po návratu z emigrace působil na pozici šéfkuchaře v restauraci hotelu Renaissance, Villa Voyta, Radisson SAS či Marriott. Úspěšně provozuje Café Imperial, Divinis Ristorante a restauraci Yamato.

Na podzim 2016 chystá otevření „nové hvězdy na českém kulinářském nebi“ – Next Door by Imperial.

Text foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz