Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE
Navštivte také naši fanpage na Facebooku!
Četli jste už článek Kdo "vaří" z vody? Jakou šlehačku používáte?
 
67%
 ve spreji
 
33%
 vlastní výroba
 
0%
 jinou
 
0%
 nepoužívám vůbec

Hvězdy GARDEN FOOD FESTIVALU ve Zlíně 3. - 4. září

Hvězdy GARDEN FOOD FESTIVALU ve Zlíně 3. - 4. září

18. 8. 2016 - Jan Punčochář - jeden z nejlepších šéfkuchařů se narodil v Praze, kde se vyučil v hotelu Ambassador. Hned po škole pracoval v několika vyhlášených pražských restauracích jako je Rybí trh, International Zlatá Praha nebo Zátiší Groupe.

Jan Punčochář své zkušenosti dále sbíral v zahraničí, kde absolvoval stáže v michelinských restauracích Hangar 7 a Tim Raue. Jako kuchař také působil v přední švýcarské restauraci Häberlis Schützenhaus. Po návratu do Prahy se stal šéfkuchařem podniku Le terroir, kde působil deset let. Již několik let dozoruje a koncepčně se podílí na kuchařském provozu v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech a Park Hotelu Popovičky. Nyní si jeho autentickou a nezaměnitelnou kuchyni můžete vychutnat v pražském Grand Cru Restaurant & Bar.

Text a foto:PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2018, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz