18. 8. 2016 - Jan Punčochář - jeden z nejlepších šéfkuchařů se narodil v Praze, kde se vyučil v hotelu Ambassador. Hned po škole pracoval v několika vyhlášených pražských restauracích jako je Rybí trh, International Zlatá Praha nebo Zátiší Groupe.
Jan Punčochář své zkušenosti dále sbíral v zahraničí, kde absolvoval stáže v michelinských restauracích Hangar 7 a Tim Raue. Jako kuchař také působil v přední švýcarské restauraci Häberlis Schützenhaus. Po návratu do Prahy se stal šéfkuchařem podniku Le terroir, kde působil deset let. Již několik let dozoruje a koncepčně se podílí na kuchařském provozu v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech a Park Hotelu Popovičky. Nyní si jeho autentickou a nezaměnitelnou kuchyni můžete vychutnat v pražském Grand Cru Restaurant & Bar.
Text a foto:PR
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.