19. 8. 2016 - Zdenek Kortiš. Pět let pobýval v Irsku, kde se zamiloval do whiskey. Svou lásku si odtud přivezl domů do Olomouce, kde před 11 lety otevřel na místě někdejšího rodinného baru nový podnik Black Stuff. Pozoruhodný irish pub a whisky bar v centru hanácké metropole.
Na lístku si můžete vybírat z asi pěti stovek druhů whisk(e)y. Dalších 400 až 500 lahví tvoří soukromou sbírku nashromážděnou při cestování po skotských whisky festivalech a palírnách. Bar však nabízí také 10 točených zahraničních i českých pivních speciálů. Za rok 2015 byl Black Stuff Irish Pub & Whisky Bar vyhlášen v prestižní soutěži Czech Bar Awards nejlepším pivním pubem.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.