Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE
Navštivte také naši fanpage na Facebooku!
Četli jste už článek Kdo "vaří" z vody? Jakou šlehačku používáte?
 
67%
 ve spreji
 
33%
 vlastní výroba
 
0%
 jinou
 
0%
 nepoužívám vůbec

Hvězdy GARDEN FOOD FESTIVALU ve Zlíně 3. - 4. září

Hvězdy GARDEN FOOD FESTIVALU ve Zlíně 3. - 4. září

22. 8. 2016 - Jaroslav Klár. Začínal v restauraci Jazz Tibet Clubu v Olomouci. Pak přešel do kuchyně hotelu Hesperia, později působil čtyři a půl roku v restauraci Podkova. Pracoval také tři roky ve čtyřhvězdičkovém hotelu v italském Rimini.

Když se vrátil do Olomouce, otevřel zde restauraci Abasta. Nyní je šéfkuchařem v restaurantu Lobster. Sleduje nejnovější trendy, pravidelně se účastní mezinárodních soutěží. Je členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR a Světové asociace kuchařských spolků WACS. V roce 2015 získal bronzovou medaili Magdaleny Dobromily Rettigové za přínos pro českou gastronomii.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2018, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz