Štamgast & Gurmán

Karlovská padesátka i rybí speciality

Karlovská padesátka i rybí speciality

25. 1. 2012 - VELKÉ KARLOVICE – Velké Karlovice na Vsetínsku ovládnou o nadcházejícím víkendu běžkaři. V sobotu se tu uskuteční 10. ročník závodu Karlovská padesátka, který přitahuje značnou pozornost díky svému zařazení do seriálu závodů Ski tour.

Očekává se návštěva stovek závodníků i přihlížejících diváků.

Závod Karlovská padesátka startuje v 10 hodin u dostihové dráhy ve Velkých Karlovicích. Je vypsán na trasy v délce 25 a 50 kilometrů. Trasa je vedena směrem k údolí Léskové a míjí mj. lyžařské areály U Bambuchů, Machůzky a Razula. www.karlovska50.cz

Na návštěvu diváků - gurmánů je připraven i hotel Galik, kolem nějž vede trasa závodu. Od pátku 27. do neděle 29. ledna nabízí menu s rybími specialitami. Hosté si mohou pochutnat na rybí polévce Halásle i pstruhovi, kaprovi a candátovi v různých úpravách.

Polévka:
Halásle (rybí polévka s paprikou, kořenovou zeleninou a rybím masem)


Hlavní Jídla:
Pstruh na modro s křupavou zeleninou Juliene
Plněný pstruh s koprovou omáčkou a divokou rýží
Smažený kapr obalený v cornflakes a cibulovo-bramborový saláte s olivami
Candát na pórkovém ragú se zámeckými brambory na másle


Dezert:
Citronový sorbet s mátou

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz